Συνταγή: the eaters
Μερίδες |
4 |
Μερίδες |
4 |
Συστατικά
- 1 συσκευασία Μπιφτέκι κοτόπουλο από Ελαιοπουλάκι
- 4 brioche ψωμάκια
- 250 γρ portobello μανιτάρια
- ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- 150 γρ. Κρητική ξυνομηζηθρα
- 70 γρ μαγιονέζα
- 70 γρ μουστάρδα
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Σκουπίζουμε τα μανιτάρια και στη συνέχεια τα κόβουμε σε φέτες.
- Ζεσταίνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά 3 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Σωτάρουμε τα μανιτάρια και αλατοπιπερώνουμε.
- Όταν μαλακώσουν αρκετά τα βγάζουμε από τη φωτιά.
- Στο ίδιο τηγάνι αφού το σκουπίσουμε ψήνουμε τα μπιφτέκια κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι για 5 με 6 λεπτά από κάθε μεριά.
- Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και συνθέτουμε τα burger μας. απλώνουμε μαγιονέζα σε ψωμάκι μπέργκερ, μοιράζουμε και τοποθετούμε τα μανιτάρια, προσθέτουμε τα μπιφτέκια, στην συνέχεια την ξυνομυζήθρα και κλείνουμε με το ψωμάκι που έχουμε απλώσει μουστάρδα.
- Δαγκώνουμε, απολαμβάνουμε.