Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κοτόπουλο κατσαρόλας με μηλίτη
Συνταγή: mamatsita food blogger, #mamatsita
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4 20λεπτά 60λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 20λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
60λεπτά
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Οδηγίες
  1. Ζεσταίνω μια βαθιά κατσαρόλα με καπάκι και βάζω εκεί το κοτόπουλο.
  2. Ρίχνω 2-3 κ.σ από το ελαιόλαδο, αλάτι – πιπέρι και το κάρι και σοτάρω το κοτόπουλο κι από τις δύο μεριές ίσα να θωρακιστεί και να πάρε ένα ελαφρύ χρώμα.
  3. Στην συνέχεια προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά τον μηλίτη, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα μυρωδικά), σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγοβράζω σε μέτρια θερμοκρασία για μία ώρα περίπου, μέχρι το κοτόπουλο να μαγειρευτεί και η σάλτσα του να δέσει.
Recipe Notes

Συνταγή: mamatsita food blogger, #mamatsita

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα mamatsita.com και δείτε το βίντεο εκτέλεσης της συνταγής.