Συνταγή: mamatsita food blogger, #mamatsita
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
4 | 20λεπτά | 60λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 20λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
60λεπτά |
Συστατικά
- 1 κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι® Αγγελάκης
- 500 ml μηλίτη
- ½ κούπα ελαιόλαδο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 1 μπουκετάκι φρέσκο θυμάρι ή ρίγανη
- 1 κουταλάκι γλυκού κάρυ
- πιπέρι
- αλάτι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Ζεσταίνω μια βαθιά κατσαρόλα με καπάκι και βάζω εκεί το κοτόπουλο.
- Ρίχνω 2-3 κ.σ από το ελαιόλαδο, αλάτι – πιπέρι και το κάρι και σοτάρω το κοτόπουλο κι από τις δύο μεριές ίσα να θωρακιστεί και να πάρε ένα ελαφρύ χρώμα.
- Στην συνέχεια προσθέτω όλα τα υπόλοιπα υλικά τον μηλίτη, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το σκόρδο και τα μυρωδικά), σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγοβράζω σε μέτρια θερμοκρασία για μία ώρα περίπου, μέχρι το κοτόπουλο να μαγειρευτεί και η σάλτσα του να δέσει.
Recipe Notes
Συνταγή: mamatsita food blogger, #mamatsita
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα mamatsita.com και δείτε το βίντεο εκτέλεσης της συνταγής.