Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
4 | 25λεπτά | 25-30λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 25λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
25-30λεπτά |
Συστατικά
- 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι® Αγγελάκης
- 6 φέτες ψωμί του τοστ
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 2 φέτες χοιρινό καπνιστό μπούτι (προαιρετικά)
- 2 φέτες γραβιέρα
- 2 αυγά βραστά
- 1 τομάτα
- 2 φύλλα μαρούλι
- 100 γρ. φρέσκο τυρί κρέμα
- 1 κουταλιά κέτσαπ
- 3 κουταλιές μουστάρδα με μέλι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε φιλετάκια.
- Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα φιλετάκια στήθος κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, να πάρουν καλό χρώμα από όλες τις πλευρές, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Όση ώρα ψήνονται τα φιλετάκια κοτόπουλο σε μία καθαρή επιφάνεια κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την τομάτα σε λεπτές φέτες και τα αυγά σε έναν αυγοκόφτη.
- Απλώνετε 2 φέτες του τοστ σε μία επιφάνεια κοπής και απλώνετε το φρέσκο τυρί κρέμα, από πάνω την τομάτα, το μαρούλι και το αυγό. Απλώνετε σε άλλες δύο φέτες λίγη κέτσαπ, τις τοποθετείτε από πάνω, προσθέτετε την μουστάρδα με το μέλι, την γραβιέρα, τα φιλετάκια κοτόπουλου, από πάνω, λίγο μαρούλι και τέλος τοποθετείτε τις τελευταίες φέτες του τοστ.
- Πιέζετε καλά, τοποθετείτε τις οδοντογλυφίδες και κόβετε το τοστ με ένα μαχαίρι σε τριγωνάκια.