Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Club sandwich με φιλέτο στήθος κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι Αγγελάκης
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4 25λεπτά 25-30λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 25λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
25-30λεπτά
Οδηγίες
  1. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το φιλέτο στήθος κοτόπουλο σε φιλετάκια.
  2. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο. Σοτάρετε τα φιλετάκια στήθος κοτόπουλο για 4-5 λεπτά, να πάρουν καλό χρώμα από όλες τις πλευρές, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  3. Όση ώρα ψήνονται τα φιλετάκια κοτόπουλο σε μία καθαρή επιφάνεια κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την τομάτα σε λεπτές φέτες και τα αυγά σε έναν αυγοκόφτη.
  4. Απλώνετε 2 φέτες του τοστ σε μία επιφάνεια κοπής και απλώνετε το φρέσκο τυρί κρέμα, από πάνω την τομάτα, το μαρούλι και το αυγό. Απλώνετε σε άλλες δύο φέτες λίγη κέτσαπ, τις τοποθετείτε από πάνω, προσθέτετε την μουστάρδα με το μέλι, την γραβιέρα, τα φιλετάκια κοτόπουλου, από πάνω, λίγο μαρούλι και τέλος τοποθετείτε τις τελευταίες φέτες του τοστ.
  5. Πιέζετε καλά, τοποθετείτε τις οδοντογλυφίδες και κόβετε το τοστ με ένα μαχαίρι σε τριγωνάκια.