Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Burger κοτόπουλο με κρέμα φέτας
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4 15λεπτά 20λετπά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 15λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20λετπά
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Οδηγίες
  1. Τοποθετείτε τα μπιφτέκια κοτόπουλο σε ένα αντικολλητικό ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 20 λεπτά.
  2. Όση ώρα ψήνονται τα μπιφτέκια τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το βούτυρο μαζί με τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  3. Πασπαλίζετε με την καστανή και την μαύρη ζάχαρη, προσθέτετε το λευκό ξύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε τα κρεμμύδια να καραμελώσουν, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  4. Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετείτε όλα τα υλικά για την κρέμα φέτας, την φέτα, το γάλα, το ελαιόλαδο και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μία ωραία κρέμα.
  5. Σε ένα μικρό μπολ τοποθετείτε τα τοματίνια κομμένα σε τέταρτα κατά μήκος, προσθέτετε το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο, το ελαιόλαδο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
  6. Όταν τα μπιφτέκια είναι έτοιμα τα αποσύρετε από τον φούρνο και τα αφήνετε να ξεκουραστούν ελαφρώς.
  7. Σε ένα μεγάλο ξύλο κοπής τοποθετείτε το κάτω μέρος από τα ψωμάκια burger και τοποθετείτε με την εξής σειρά, την κρέμα φέτας, το baby σπανάκι, το μπιφτέκι κοτόπουλο, τα καραμελωμένα κρεμμύδια, τα τοματίνια, κλείνετε με το πάνω μέρος από το ψωμάκι και σερβίρετε.