Η Αγγελάκης Α.Ε. προσκεκλημένος ομιλητής στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεξεργασίας & Τεχνολογίας Τροφίμων

Η Αγγελάκης Α.Ε. προσκεκλημένος ομιλητής στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεξεργασίας & Τεχνολογίας Τροφίμων

Η Αγγελάκης ΑΕ, δείχνοντας για άλλη μία φορά πως οι παραγωγικές της διαδικασίες και το σύνολο των προϊόντων της αποτελούν προϊόν όχι μόνο εμπειρίας, αλλά και επιστημονικής γνώσης, συμμετέχει στο 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεξεργασίας & Τεχνολογίας Τροφίμων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, στις 10-12 Αυγούστου 2015.

Το συγκεκριμένο συνέδριο είναι το μοναδικό παγκόσμιο που ασχολείται με νέες επιστημονικές εφαρμογές και προσεγγίσεις σε παραγωγή και επεξεργασία τροφίμων. Η Αγγελάκης ΑΕ, για 1η φορά, ως προσκεκλημένος ομιλητής, θα παρουσιάσει στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, το καινοτόμο της προϊόν, Ελαιοπουλάκι. Η ομιλία θα έχει τίτλο: «Ελαιοπουλάκι: Ένα λειτουργικό κοτόπουλο, εμπλουτισμένο με λιπαρά οξέα ελαιολάδου και οργανικό σελήνιο».

Ταυτόχρονα, μέσα από το περίπτερο που θα διατηρεί στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου, θα επικοινωνήσει το σύνολο των προϊόντων της σε παρευρισκόμενους, ενδιαφερόμενους και παγκόσμιους παίκτες-κλειδιά στο χώρο της Βιομηχανίας Τροφίμων δίνοντας τους την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα της.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, κ. Θάνος Αγγελάκης δήλωσε σχετικά:

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για την πρόσκληση της εταιρείας μας σε ένα τόσο σημαντικό επιστημονικό γεγονός παγκοσμίου βεληνεκούς και ταυτόχρονα ευθύνη για να συνεχίσουμε με συνέπεια την παράγωγη καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας.