Τα προϊόντα Αγγελάκης στο 1ο Olympic Stadium Run

Τα προϊόντα Αγγελάκης στο 1ο Olympic Stadium Run

Στις 30.10.2016 το Ολυµπιακό Στάδιο άνοιξε τις πύλες του, ώστε µικροί και µεγάλοι να τρέξουν για πρώτη φορά στα κουλουάρ του και να ζήσουν µια πρωτόγνωρη εµπειρία.

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης και η προωθητική τους οµάδα βρέθηκαν στο σηµείο, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό, τρυφερά φιλέτα κοτόπουλου µπούτι και εύγευστα κοµµάτια µπιφτέκι κοτόπουλου. Το 65% του καταναλωτικού κοινού γνώριζε τα κοτόπουλα Αγγελάκης κυρίως από τα καταστήµατα ΑΒ Βασιλόπουλος που τα συναντά συχνά, αλλά και από προηγούµενες προωθητικές ενέργειες.

Οι σχολιασµοί για το φιλέτο κοτόπουλου ήταν αρκετά θετικοί και επαινετικοί. Γευστικό, ζουµερό και καλοψηµένο ήταν οι επικρατέστεροι χαρακτηρισµοί. Όλοι έµειναν ιδιαίτερα ευχαριστηµένοι από την γεύση και την τρυφερότητα του προϊόντος. Το µπιφτέκι κοτόπουλου προκάλεσε µεγάλη εντύπωση όσον αφορά την ποιότητα και το άρωµα του. Η πλειοψηφία ρωτούσε περαιτέρω πληροφορίες, την προωθητική οµάδα, για την συνταγή µε την οποία έχει παρασκευαστεί και τα µυρωδικά που έχουν συµπεριληφθεί.

Γενικότερα όλοι επιθυµούσαν να πληροφορηθούν για τα σηµεία πώλησης των προϊόντων, αλλά και τα υλικά που χρησιµοποιούνται κατά την παρασκευή τους. Η παρουσία των promoters στο ΟΑΚΑ χαροποίησε τους παρευρισκόµενους. Ορισµένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιµάσουν κάτι νέο για εκείνους και δήλωσαν ενθουσιασµένοι µε το γεστικό αποτέλεσµα του προϊόντος.

Συνολικά πραγµατοποιήθηκαν 1500 γευστικές δοκιµές (750 µπιφτέκι και 750 φιλέτο κοτόπουλου).

  • Αγγελάκης - Olympic Stadium 2016

Leave a Reply