Νέες διεθνείς διακρίσεις για «Το Χωρικό» και «Το Παραδοσιακόν»

Νέες διεθνείς διακρίσεις για «Το Χωρικό» και «Το Παραδοσιακόν»

Δύο νέες σημαντικές, διεθνείς διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν έμπρακτα για άλλη μια φορά τα σταθερά υψηλά επίπεδα ποιότητας και γεύσης που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ. Συγκεκριμένα, Το Χωρικό κέρδισε το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης με δύο αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (ITΙ) ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από όλο τον κόσμο, ενώ Το Παραδοσιακόν απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Mediterranean Taste Awards 2023, που στόχο έχουν να αναδείξουν τα πιο καινοτόμα, εξαιρετικά σε γεύση προϊόντα, τονίζοντας παράλληλα τα σημαντικά οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής.

Το Παραδοσιακόν

 

Δύο προϊόντα που εντυπωσιάζουν με τη γεμάτη, μεστή γεύση τους και το χρυσαφένιο χρώμα τους, το οποίο πηγάζει από την πλούσια σε καλαμπόκι διατροφή τους, και μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, σε μια εποχή που οι γεύσεις ήταν αγνές, αυθεντικές και παραδοσιακές. Τα κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ μεγαλώνουν στις ιδιόκτητες φάρμες της οικογένειας Αγγελάκη στην Εύβοια, με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και ευζωίας, ενώ τρέφονται αποκλειστικά με φυτικές τροφές, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες και φέρουν τη σχετική πιστοποίηση Agrocert.

Το Χωρικό είναι ήδη διαθέσιμο στα κρεοπωλεία των supermarket My Market και Θανόπουλος και προσεχώς σε περισσότερα σημεία πώλησης.

Το Παραδοσιακόν διατίθεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα κρεοπωλεία.