Τα κοτόπουλα Αγγελάκης για 2η χρονιά στην Gulf Food στο Ντουμπάι

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης για 2η χρονιά στην Gulf Food στο Ντουμπάι

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα πλαίσια της εξαγωγικής της δράσης ετοιμάζει τη συμμετοχή της στην Gulf Food 2020, μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον αραβικό κόσμο, που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας της στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Η GULF FOOD 2020, που θα πραγματοποιηθεί 16 έως 20 Φεβρουαρίου 2020, θα φιλοξενήσει περισσότερους από 5000 εκθέτες, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από 200 χώρες.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, μέσα από το περίπτερο της, S1-F8 στο SHEIKH SAEED HALL, φιλοδοξεί να εντυπωσιάσει για μία ακόμα φορά με το καινοτόμο προϊόν της «Το Ελαιοπουλάκι», έχοντας στη φαρέτρα της 5 εθνικά και διεθνή βραβεία.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: “Μετά περσινή μας συμμετοχή και την επιτυχημένη 1η τοποθέτηση του προϊόντος Ελαιοπουλάκι, πριν από λίγους μήνες, συμμετέχουμε και φέτος στη GULF FOOD 2020, την έκθεση στον κλάδο των Τροφίμων & Ποτών που συνδέει τη Δύση με την Ανατολή. Στόχος μας είναι η εδραίωση του προϊόντος μας, ως μίας premium επιλογής στο κοτόπουλο και η περαιτέρω διείσδυση στην αραβική αγορά. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που η εταιρεία μας, μέσα από την συμμετοχή της σε διεθνείς εκθέσεις και την μεθοδική προσπάθεια του τμήματος εξαγωγών, έχει κερδίσει την εκτίμηση των διεθνών αγοραστών. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθειά μας. Το προϊόν μας Ελαιοπουλάκι, είναι ένα προϊόν εμπνευσμένο από τη Μεσογειακή διατροφή και πιστεύουμε ότι είναι άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας στις αγορές του εξωτερικού”.