Τα κοτόπουλα Αγγελάκης στην ANUGA 2019

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης στην ANUGA 2019

Με ανάπτυξη που αγγίζει το α εξάμηνο του έτους το 20% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα και την εξαγωγική της δραστηριότητα να επεκτείνεται με τοποθέτηση προϊόντων σε νέες χώρες, η Αγγελάκης ΑΕ ετοιμάζει την συμμετοχή της στην Διεθνή Έκθεση ANUGA 2019, την έκθεση που θεωρείται από τις σπουδαιότερες Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, και πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η ANUGA 2019, που θα πραγματοποιηθεί 05 έως 09 Οκτωβρίου 2019 στη Γερμανία, γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την 1η της διοργάνωση και θα φιλοξενήσει 7500 εκθέτες από όλο τον κόσμο, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 165.000 Διεθνείς επισκέπτες.

Τα προϊόντα της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, μέσα από το περίπτερο της, D035 στο Hall 9.1, φιλοδοξούν να τραβήξουν τα βλέμματα των διεθνών επισκεπτών, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί κατά την διάρκεια της έκθεσης συναντήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές και υφιστάμενους πελάτες.

«Δίνουμε το παρόν στη  ANUGA 2019, για μία ακόμη χρονιά, πιστοί στο ραντεβού μας με υφιστάμενους και νέους πελάτες, με στόχο να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας στις αγορές του εξωτερικού. Αφοσιωμένοι στον στρατηγική μας για ανάπτυξη της εξαγωγικής μας δράσης, θα παρουσιάσουμε φέτος νέα προϊόντα και νέες συσκευασίες σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον κλάδο των Τροφίμων παγκοσμίως. Με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για τις αγορές του εξωτερικού στοχεύουμε, μεταξύ άλλων, στην διείσδυση σε niche αγορές, και στην επέκταση των εξαγωγών μας σε περισσότερες χώρες. Σε αυτή την προσπάθεια δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην προώθηση του μοναδικού προϊόντος μας που ακούει στο όνομα Ελαιοπουλάκι, ένα προϊόν με άρωμα και γεύση Ελλάδας, μια παγκόσμια καινοτομία για το οποίο οι αγορές του εξωτερικού δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον».

Έλενα Καραγιάννη
Διευθύντρια Marketing της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.