Σε κλίμα επιβράβευσης και αισιοδοξίας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αγγελάκης ΑΕ

Σε κλίμα επιβράβευσης και αισιοδοξίας η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αγγελάκης ΑΕ

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ έκοψε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της, με παρουσία σύσσωμου του προσωπικού της. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι άνθρωποι που στηρίζουν την εταιρεία με την πολυετή προσφορά τους για περισσότερα από 15 έτη, ενώ σε κλίμα συγκίνησης έγινε ειδική απονομή, Τιμής Ένεκεν, για τους ανθρώπους που συνταξιοδοτήθηκαν τα τελευταία χρόνια από την εταιρεία μετά την πολυετή συνεισφορά τους. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Ευβοίας.

Ο κ. Αγγελάκης, Δ/νων Συμβουλος της Αγγελακης ΑΕ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Το 2017 βιώσαμε μια σημαντική απώλεια. Η ιδρύτρια και ψυχή της εταιρείας μας, έφυγε από τη ζωή. Η παρακαταθήκη που άφησε όμως είναι ανεκτίμητη. Αξίες όπως αγάπη, ανθρωπιά, εργατικότητα, δυναμισμός, ταπεινοφροσύνη, όραμα, αξιοπρέπεια θα μας ακολουθούν πάντα. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι τόσο οι γονείς μας όσο και εμείς οι ίδιοι ήμασταν εργάτες. Ο ακρογωνιαίος λίθος της Αγγελάκης είναι οι εργαζόμενοι της, οι αφανείς ήρωες πίσω από το προϊόν που γεύονται καθημερινά οι πελάτες μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που εργάζεστε καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Καταφέραμε με την συμβολή όλων σας όχι μόνο να ξεπεράσουμε το σκόπελο του οικονομικού περιβάλλοντος των τελευταίων ετών, αλλά επιπρόσθετα να είμαστε σε τροχιά ανάπτυξης. Σας υπόσχομαι ότι τα καλύτερα έρχονται….»

Θάνος Αγγελάκης
Διευθύνων Σύμβουλος

Η εσπερίδα κατακλύστηκε από ένα κλίμα αισιοδοξίας αφού το 2018 χαρακτηρίστηκε για την Αγγελάκης ΑΕ από ανάπτυξη τόσο σε επίπεδο κύκλου εργασιών όσο και στο εξαγωγικό της κομμάτι. Μέσα στο έτος , η εταιρεία διεύρυνε την τοποθέτηση των υφιστάμενων προϊόντων της, προχώρησε σε λανσάρισμα νέων προϊόντων με μεγάλη επιτυχία και ενίσχυσε τη θέση της στην αγορά επιτυγχάνοντας νέες συνεργασίες.