Η Αγγελάκης δίπλα στα παιδιά της Εύβοιας

Η Αγγελάκης δίπλα στα παιδιά της Εύβοιας

Η Αγγελάκης ΑΕ στηρίζει έμπρακτα τον τόπο της και τα παιδιά της Εύβοιας, προσφέροντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Αγίας Άννας και κλιματιστική μονάδα στο Δημοτικό Σχολείο Τριάδας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Μέσα από αυτή τη δράση, η Αγγελάκης συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης αλλά και της καθημερινότητας των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον και ταυτόχρονα δηλώνει την αμέριστη υποστήριξή της στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, που τόσο δοκιμάστηκε φέτος από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 16:30, στο γιορτινό κλίμα των ημερών, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παράδοση του τεχνολογικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας, παρουσία του Δημάρχου της κοινότητας, κ. Γιώργου Τσαπουρνιώτη, της Διευθύντριας του σχολείου, κ. Μαρίας Ντίμου και εκπροσώπων του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου, και συγκεκριμένα των κυριών Σταματούλας Λάζου και Ασημίνας Σταΰδη. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κ. Άγγελος Σταματέλλος και η κ. Γιώτα Κωνσταντίνου.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης με τον Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Γιώργο Τσαπουρνιώτη

Το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Άννας ιδρύθηκε την δεκαετία 1960-1970 και αποτελεί δωρεά ενός κατοίκου του χωριού. Σήμερα, στο σχολείο φοιτούν 32 παιδιά από 8 κοντινά χωριά της περιοχής και τα τελευταία χρόνια λειτουργεί και προαιρετικό ολοήμερο σχολείο.

Η Αγγελάκης ΑΕ υποστηρίζει ενεργά την τοπική κοινωνία και οικονομία και στέκεται αρωγός σε ευπαθείς ομάδες και κοινωνικούς φορείς, με τις δράσεις κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.