Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ ανάμεσα στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ ανάμεσα στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας
  • Ο κύκλος εργασιών της έχει τριπλασιαστεί την τελευταία πενταετία

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ ήταν ανάμεσα στα success stories του ελληνικού επιχειρείν που αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», τα οποία διοργανώθηκαν για 7η φορά, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, από τη Direction Business Network, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ βραβεύτηκε στην κατηγορία Greek Business Champions, η οποία αφορά επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ και οι οποίες κατέγραψαν το 2020 αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων, σε σχέση με το 2019. Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, έχοντας συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας, έχει πλέον ισχυροποιήσει τη θέση της τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές του εξωτερικού, με τον κύκλο εργασιών της να έχει σχεδόν τριπλασιαστεί τα τελευταία 5 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογενειακή, πτηνοτροφική εταιρεία με έδρα την Εύβοια, κατόρθωσε να φτάσει, σε απόλυτα νούμερα, τις συνολικές πωλήσεις εξωτερικού του 2021 ήδη μέσα στους πρώτους 5 μήνες του 2022.

Ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: « H ιδιαίτερα τιμητική αυτή βράβευση συμπίπτει με την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας μας και η συμβολική αυτή συγκυρία μεγεθύνει την ικανοποίηση, την περηφάνεια αλλά το αίσθημα ευθύνης για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας στο μέλλον. Η συμπερίληψή μας στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας δικαιώνει την προσπάθειά μας και ταυτόχρονα μας δίνει κίνητρο να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί, ακόμα πιο τολμηροί, ακόμα πιο εστιασμένοι στις αρχές τις βιώσιμης ανάπτυξης.»

 

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ ανάμεσα στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας