Η Αγγελάκης ΑΕ άφησε το δικό της αποτύπωμα στη Food Expo 2024

Η Αγγελάκης ΑΕ  άφησε το δικό της αποτύπωμα στη Food Expo 2024

Με μεγάλο αριθμό διεθνών επισκεπτών ολοκληρώθηκε η παρουσία της Αγγελάκης ΑΕ στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Food Expo 2024, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expο, στην Αθήνα. 

Το περίπτερο της Αγγελάκης αποτέλεσε για τρεις ημέρες το απόλυτο σημείο συνάντησης της ομάδας πωλήσεων και marketing της εταιρείας με θεσμικούς φορείς, υπάρχοντες και εν δυνάμει συνεργάτες από το κανάλι του Retail, του Food Service και του Fine Dining, τόσο από την εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά, ενισχύοντας το αποτύπωμα της εταιρείας στον παγκόσμιο χάρτη των τροφίμων.  

Επισκέπτες από 4 ηπείρους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν την πατενταρισμένη προϊοντική σειρά Ελαιοπουλάκι® – OliVChicken® αλλά και όλα τα προϊόντα Αγγελάκης, που παράγονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Δημιουργικές συνταγές με κοτόπουλο, δια χειρός των σεφ Αλεξάνδρου Παπανδρέου και Ντίνας Νικολάου, ανέδειξαν την κορυφαία ποιότητα και γεύση των προϊόντων Αγγελάκης, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης στους επισκέπτες, σε μια σειρά από live cookings στο περίπτερο της εταιρείας. 

Η Εμπορική Διευθύντρια της Αγγελάκης, Έλενα Καραγιάννη, δήλωσε σχετικά με τη φετινή παρουσία στην έκθεση: «Η επέκταση και η ισχυροποίηση του γεωγραφικού αποτυπώματος της εταιρείας σε νέα κανάλια και χώρες στρατηγικής σημασίας βρίσκεται στο επίκεντρο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Αγγελάκης για την επόμενη τριετία. Συναντήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων, όπως είναι η Gulfood και η Food Expo, αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για την ενίσχυση της εξωστρέφειάς μας, δημιουργώντας νέες προοπτικές τόσο στις αγορές που ήδη δραστηριοποιούμαστε όσο και σε χώρες στις οποίες δεν έχουμε ακόμη παρουσία. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη φετινή συμμετοχή μας και στις δύο διεθνείς εκθέσεις. Έγιναν πολλές αξιόλογες και στοχευμένες επαφές που εκτιμούμε ότι θα οδηγήσουν σε νέες, ισχυρές συνεργασίες που θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για την Αγγελάκης και τα προϊόντα της.».