Σε γιορτινό κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Αγγελάκης ΑΕ

Σε γιορτινό κλίμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας  της Αγγελάκης ΑΕ

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ έκοψε την Κυριακή 5 Ιανουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της, με παρουσία σύσσωμου του προσωπικού και των συνεργατών της. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Αντιπεριφερειαρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργος Κελαιδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Βάκα, ο Αντιδήμαρχος κ. Γουρνής και ο Δήμαρχος Διρφύων- Μεσσαπίων κ. Ψαθάς Γεώργιος.

Η κ. Έλενα Καραγιάννη, Εμπορική Διευθύντρια της εταιρείας, κάνοντας έναν απολογισμό για το 2019 μίλησε για τον εξαγωγικό προσανατολισμό της εταιρείας και την αναπτυξιακή πορεία της, εντός και εκτός συνόρων. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στις βραβεύσεις που απέσπασε το μοναδικό προϊόν που παράγει η Αγγελάκης ΑΕ «Το Ελαιοπουλάκι» μέσα στο 2019.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Δ/νων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ αναφέρθηκε στα επενδυτικά πλάνα της εταιρείας και το όραμα του για τα επόμενα χρόνια. « Η εταιρεία Αγγελάκης μεγαλώνει σε στέρεες βάσεις», δήλωσε. «Η προσήλωση μας στην ποιότητα και η σταθερότητα στις αξίες μας, αναγνωρίζεται από τους καταναλωτές μας και ανταμείβεται».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην παρουσία του κου Νικόλαου Αγγελάκη, του ανθρώπου που με το μεράκι και τον αγώνα του, μαζί με τη σύζυγο του Παναγιώτα, έθεσε τις βάσεις για αυτό που σήμερα γνωρίζουμε ως ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ.

Χαμόγελα από τους τυχερούς που κέρδισαν τα φλουριά, χορός και τραγούδι ήταν τα χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης σε ένα πνεύμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Για το τέλος, η εταιρεία ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους με ένα μπουκάλι κρασί από τους αμπελώνες της Οικογένειας Αγγελάκη.