«Γέννημα θρέμμα Αγγελάκη» – Το Ελαιοπουλάκι® της εταιρείας Αγγελάκης Α.Ε., με νέα τηλεοπτική επικοινωνία

«Γέννημα θρέμμα Αγγελάκη» – Το Ελαιοπουλάκι® της εταιρείας Αγγελάκης Α.Ε., με νέα τηλεοπτική επικοινωνία

Η πολυβραβευμένη σειρά προϊόντων Ελαιοπουλάκι® ανακοινώvει μία ακόμη κατάκτησή του. Την πρώτη επίσημη τηλεοπτική του εμφάνιση!

H νέα επικοινωνία που βρίσκεται στον «αέρα» το τελευταίο διάστημα, αφηγείται την εκλεπτυσμένη προετοιμασία της μοναδικής διατροφής του κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι®, με πρωταγωνιστή το αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι. Τα 2 βασικά συστατικά της διατροφής του εκλεκτού αυτού προϊόντος παντρεύονται αρμονικά σε ένα πιάτο που θα ζήλευε ακόμα και ένα fine dining εστιατόριο.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην ελληνική ύπαιθρο, με εικόνες που αναδεικνύουν την καταγωγή αλλά και την καθοριστική σημασία που δίνει η εταιρεία στην επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών . Το μήνυμα φέρει την υπογραφή «γέννημα θρέμμα Αγγελάκη» αφού το Ελαιοπουλάκι® μετουσιώνει όλες τις αξίες που πρεσβεύει η Αγγελάκης Α.Ε.: μεσογειακή διατροφή, καινοτομία, ποιότητα.

Ελαιοπουλάκι®, γέννημα θρέμμα Αγγελάκη

Το Ελαιοπουλάκι® είναι ένα μοναδικό ελληνικό κοτόπουλο που εκτρέφεται στην Εύβοια, σε ιδιόκτητες φάρμες της εταιρείας, με φροντίδα και σεβασμό. Το Ελαιοπουλάκι® τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% αγνό ελαιόλαδο. Η μοναδική διατροφή του κάνει το κρέας του ζουμερό, προσδίδοντάς του μια εξαιρετική γεύση. Ταυτόχρονα αποτελεί πηγή Σεληνίου, ενός ιχνοστοιχείου με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας, και είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Β3 και Βιταμίνη Β6, που μεταξύ άλλων, θωρακίζει και το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
Το Ελαιοπουλάκι®, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που έχει αποσπάσει διεθνή & εθνικά βραβεία ποιότητας, κερδίζοντας μία θέση στο καθημερινό τραπέζι.

Μπορείτε να απολαύσετε το ΤVC της νέας επικοινωνίας Ελαιοπουλάκι® Αγγελάκη στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube.

Ενώ να μάθετε ακόμα περισσότερα στο νέο μας microsite αφιερωμένο στο μοναδικό μας προϊόν.