Επιτυχημένη η συμμετοχή της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ στη FOOD EXPO 2019

Επιτυχημένη η συμμετοχή της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ στη FOOD EXPO 2019

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη συμμετοχή τους στη FOOD EXPO 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Από τις 16 έως 18 Μαρτίου 2019 στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο μέσα από το περίπτερο D12E16 στο HALL 2, εκατοντάδες επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης καθώς και Διεθνείς επισκέπτες, είχαν την δυνατότητα να γευτούν τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας.

Τα χειροποίητα προϊόντα της Αγγελάκης μπιφτέκι, κεφτεδάκι, ρολό και ρολάκι, απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές, από όλους όσους είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν, ενώ το ενδιαφέρον όπως αναμενόταν κέντρισε το Ελαιοπουλάκι.

Κεντρικό σημείο της φετινής παρουσίας ήταν η Ελιά, φυτό συμβολικής σημασίας για την εταιρεία, αφού αποτελεί σημείο αναφοράς για το μοναδικό της προϊόν το Ελαιοπουλάκι.

Ένα κοτόπουλο ειδικής εκτροφής με καλαμπόκι και Ελαιόλαδο, που παράγει αποκλειστικά η Αγγελάκης, για την καινοτομία του οποίου της έχει απονεμηθεί Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας. Το προϊόν διακρίθηκε ως SIAL Innovation Selection 2018 στα πλαίσια της πρόσφατης Διεθνούς Έκθεσης SIAL PARIS.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την 3η κατά σειρά συμμετοχή μας στην Food Expo. Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης εξωστρέφειας της εταιρείας μας, η οποία το 2019 θα συμμετέχει σε τουλάχιστον 3 Διεθνείς εκθέσεις. Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ είναι μία δυναμική εταιρεία, που δεν εφησυχάζει παρά, πιστή στις αξίες της, δημιουργεί διαρκώς νέες προτάσεις, τόσο για την εγχώρια αγορά, όσο και για τις αγορές του εξωτερικού. Τα τελευταία χρόνια τρέχουμε με 2ψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που οφείλεται αφενός στην διεύρυνση των συνεργασιών μας στην εγχώρια αγορά, αφετέρου στην αύξηση της εξαγωγικής μας δραστηριότητας. Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια υπήρξαν αδιαμφισβήτητα και οι συμμετοχές μας τα προηγούμενα χρόνια στην συγκεκριμένη έκθεση.»

Έλενα Καραγιάννη
Διευθύντρια Marketing