Το Ελαιοπουλάκι της Αγγελάκης ΑΕ τώρα και στα My Market

Το Ελαιοπουλάκι της Αγγελάκης ΑΕ τώρα και στα My Market

Σε διεύρυνση της πολυετούς συνεργασίας τους, προχωράει η Αγγελάκης ΑΕ με τη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market. Το αγαπημένο, στο αγοραστικό κοινό, Ελαιοπουλάκι, θα διατίθεται πλέον και μέσα από τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας αλλά και του e-shop του www.mymarket.gr.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προϊόντα της οικογένειας Αγγελάκη, τόσο από τις κλασικές αγαπημένες σειρές «Κοτόπουλα Αγγελάκης» και «Μυστικές Συνταγές» όσο και από την πολυβραβευμένη σειρά «Ελαιοπουλάκι».

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να επιβεβαιώσει τη δέσμευση της εταιρίας για ανάπτυξη αλλά και τοποθέτηση του καινοτόμου προϊόντος «Ελαιοπουλάκι» σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία διανομής, έτσι ώστε ο καταναλωτής να έχει πρόσβαση σε ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Ελαιοπουλάκι το μοναδικό

Το Ελαιοπουλάκι, είναι το μοναδικό κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο. Εκτός από την εξαιρετική γεύση που το διακρίνει, το κρέας του αποτελεί πηγή Σεληνίου, ένα ιχνοστοιχείο με ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ελαιόλαδο σε σχέση με άλλα σπορέλαια έχει σημαντικά υψηλότερη θρεπτική αξία και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, που βοηθάει την καλύτερη απορρόφηση του Σεληνίου που περιέχεται στα δημητριακά, με αποτέλεσμα να προσδίδει στο κρέας του κοτόπουλου αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Το Ελαιοπουλάκι χάρη στην μοναδική γεύση και ζουμερή υφή του αλλά και στις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει η κατανάλωση του, αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθημερινό μας τραπέζι.