Το ενδιαφέρον για το Ελαιοπουλάκι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην ANUGA 2019

Το ενδιαφέρον για το Ελαιοπουλάκι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην ANUGA 2019

Η συμμετοχή της Αγγελάκης στην ANUGA 2019, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σύμφωνα με τα στελέχη της επιχείρησης που πλαισίωσαν την συμμετοχή. Η Διεθνής Έκθεση που πραγματοποιήθηκε από τις 05 έως 09 Οκτωβρίου 2019 στη Γερμανία, γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από την 1 η της διοργάνωση και αποτελεί πόλο έλξης για περισσότερους από 165.000 Διεθνείς επισκέπτες.

Η συμμετοχή της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, αποτέλεσε την μοναδική ελληνική συμμετοχή στον τομέα των πουλερικών και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πτηνοτροφικές εταιρείες κολοσσούς από όλο τον κόσμο, τόσο με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του περιπτέρου της με κεντρικό θέμα την Ελιά, όσο και με το καινοτόμο προϊόν της.
Το Ελαιοπουλάκι εντυπωσίασε τους επισκέπτες με την μοναδική γεύση και υφή του.

“Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της συμμετοχής μας στην φετινή ANUGA. Καταρρίψαμε κάθε προηγούμενο ρεκόρ τόσο από πλευράς ποσότητας όσο και ποιότητας επαφών εντός και εκτός Ευρώπης. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να δεχόμαστε συγχαρητήρια για το προϊόν μας από υφιστάμενους πελάτες, επισκέπτες αλλά και ανταγωνιστές από άλλες χώρες. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της επιτυχημένης τοποθέτησης του προϊόντος στην κεντρική Ευρώπη και η διείσδυση σε νέες αγορές, εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ειδικότερα, με την είσοδο του προϊόντος στα ΗΑΕ να είναι προ των πυλών, η ανάπτυξη στην αγορά της Μέσης Ανατολής αποτελεί για την Αγγελάκης ΑΕ έναν από τους πρωταρχικούς εξαγωγικούς στόχους”.

Έλενα Καραγιάννη
Διευθύντρια Marketing της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.