Δύο βραβεύσεις για το Ελαιοπουλάκι στα Healthy Diet Awards 2020

Δύο βραβεύσεις για το Ελαιοπουλάκι στα Healthy Diet Awards 2020

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στο Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Healthy Diet Awards 2020 που διοργανώθηκε από την Boussias Communications. Για 1η χρονιά επιβραβεύτηκε η αριστεία και η καινοτομία, στα προϊόντα των εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.

Περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες Υγείας και Διατροφής, Healthy Food Influencers, Food Bloggers καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να ενταχθούν σε ένα ισορροπημένο μοντέλο διατροφής.

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου ενώ η κριτική επιτροπή απαρτίστηκε από έγκριτους εκπροσώπους της επιστημονικής κοινότητας στους τομείς της Ιατρικής και της διατροφής.

Το Ελαιοπουλάκι, το μοναδικό κοτόπουλο που τρέφεται με καλαμπόκι και Ελαιόλαδο, προσφέροντας πλούσια γεύση και ζουμερό κρέας, ενώ παράλληλα φροντίζει για την θωράκιση του οργανισμού μας λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε Σελήνιο, απέσπασε 2 βραβεία:

  • Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Healthy Food Product of the Year for Children
  • Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Healthy Food Product of the Year

Τα Βραβεία παρέλαβε ο Δ/νων Σύμβουλος της Αγγελάκης ΑΕ κος Αθανάσιος Αγγελάκης ο οποίος δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας τιμή να παραλαμβάνουμε αυτά τα βραβεία και ευχαριστούμε τους έγκριτους επιστήμονες της κριτικής επιτροπής για την επιλογή τους. Η υγιεινή διατροφή είναι σημάδι πολιτισμού και είναι χρέος των εταιρειών διατροφής να την προάγουν παράγοντας προϊόντα αγνά, ποιοτικά και θρεπτικά. Στόχος μας, όταν αναπτύξαμε το Ελαιοπουλάκι, ήταν να παράγουμε ένα κοτόπουλο το οποίο να συνδυάζει τη γευστική απόλαυση με ιδιότητες που θωρακίζουν την υγεία μας και είμαστε ευτυχής που το επιτύχαμε. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την πορεία μας με το ίδιο όραμα και την ίδια διάθεση προσφέροντας νέες, υγιεινές προτάσεις για το καθημερινό μας τραπέζι”.