Το Ελαιοπουλάκι έκλεψε τις εντυπώσεις των Διεθνών Αγορών!

Το Ελαιοπουλάκι έκλεψε τις εντυπώσεις των Διεθνών Αγορών!

Η συμμετοχή της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ANUGA 2017, που πραγματοποιήθηκε φέτος στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 7 έως και τις 11 Οκτωβρίου, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Τα προϊόντα της εταιρείας κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών που προσήλθαν στο περίπτερο της εταιρείας από κάθε γωνία του πλανήτη στην έκθεση που κατέρριψε φέτος κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.
Τις εντυπώσεις έκλεψε, όπως αναμενόταν, «Το Ελαιοπουλάκι», καθώς αποτελεί παγκόσμια καινοτομία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε και για εξειδικευμένα προϊόντα που παράγει η εταιρεία για στοχευόμενες αγορές του εξωτερικού.

Στόχος της παρουσίας της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. στην συγκεκριμένη έκθεση ήταν η διεύρυνση των εξαγωγικών της δραστηριοτήτων τόσο γεωγραφικά όσο και προιοντικά.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ποσότητα και την ποιότητα των επαφών που έγιναν στα πλαίσια της ANUGA 2017. Δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά τον ενθουσιασμό που έδειξαν αγοραστές από χώρες όπως Ιαπωνία, Κίνα, Αυστραλία για τα προϊόντα μας. Μέσα από την έκθεση αυτή καταφέραμε να αναδείξουμε τα καινοτόμα ελληνικά προϊόντα μας και να ξεκινήσουμε συζητήσεις για την τοποθέτηση τους σε αγορές του εξωτερικού.»