Η εταιρεία Αγγελάκης ΑΕ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η εταιρεία Αγγελάκης ΑΕ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Φέτος τα Χριστούγεννα έχουμε ακόμα ένα λόγο να είμαστε χαρούμενοι. To Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εύβοια, ανοίγει τις πόρτες του σε νέα διεύθυνση προσφέροντας στήριξη σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί τη Δράση «Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας» με σκοπό τη φροντίδα παιδιών, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους. Οι δυσκολίες αυτές μπορεί να οφείλονται είτε σε κοινωνικά, οικονομικά προβλήματα είτε σε σοβαρά προβλήματα υγείας των γονέων με συνέπεια να αδυνατούν να ανταποκριθούν στις βασικές ανάγκες των παιδιών τους. Βασικό μέλημα, είναι η υποστήριξη των παιδιών και κατ΄ επέκταση η ενίσχυση της οικογένειάς τους, προκειμένου να καταστεί λειτουργική και δυνατή να ανταποκριθεί στην ομαλή και υγιή ανάπτυξη του παιδιού.

Πρόσφατα το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας, μετακόμισε σε νέα διεύθυνση στην οδό 28ης Οκτωβρίου 81, στη δημοτική ενότητα Αγίου Νικολάου (Μπούρτζι). Η εταιρεία Αγγελάκης ΑΕ ανέλαβε την κάλυψη του κόστους εργασιών ανακαίνισης ολόκληρου του ακινήτου, ενός κτιρίου που παρουσίαζε εκτενείς φθορές και που ελήφθησαν όλες οι απαραίτητες μελέτες και εργασίες ώστε να μετατραπεί σε ένα κατάλληλο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών.