Τα κοτόπουλα Αγγελάκης αλλά…. Γαλλικά

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης αλλά…. Γαλλικά

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα πλαίσια της εξαγωγικής της δράσης θα συμμετέχει για 1η φορά στην SIAL PARIS 2018, μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, που διεξάγεται κάθε 2 χρόνια στο Παρίσι της Γαλλίας.

Η SIAL PARIS 2018,  που θα πραγματοποιηθεί 21 εως 25 Οκτωβρίου 2018 στο Παρίσι, θα φιλοξενήσει 7200 εκθέτες από 105 χώρες, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 160.000 επισκέπτες από 194 χώρες.

Τα προϊόντα της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, μέσα από το περίπτερο της, Κ039 Hall 6, φιλοδοξούν να τραβήξουν τα βλέμματα των διεθνών επισκεπτών, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί κατά την διάρκεια της έκθεσης συναντήσεις με ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: “Αφοσιωμένοι στον στόχο μας για ανάπτυξη της εξαγωγικής μας δράσης, δίνουμε το παρόν στη  SIAL PARIS 2018, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον κλάδο των Τροφίμων παγκοσμίως. Με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για τις αγορές του εξωτερικού στοχεύουμε, μεταξύ άλλων, στην διείσδυση σε niche αγορές, και στην επέκταση των εξαγωγών μας σε περισσότερες χώρες. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην προώθηση του μοναδικού προϊόντος μας που ακούει στο όνομα Ελαιοπουλάκι, ένα προϊόν με άρωμα και γεύση Ελλάδας, μια παγκόσμια καινοτομία που επιθυμούμε να συστήσουμε στις αγορές του εξωτερικού”.