Προσφορά της εταιρείας Αγγελάκης στους πληγέντες της Εύβοιας

Προσφορά της εταιρείας Αγγελάκης στους πληγέντες της Εύβοιας

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Εύβοιας αρχές Αυγούστου, άφησαν πίσω μεγάλες απώλειες αλλά και καταστροφές σε κατοικίες και επιχειρήσεις.

Οι πλημμύρες, παρόλο που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις μας, αντιμετωπίστηκαν άμεσα και δραστικά, χάρη στην πολύτιμη συμβολή και κινητοποίηση των ανθρώπων της «οικογένειας Αγγελάκη», των συνεργατών μας και των προμηθευτών μας. Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι προσέφεραν την άμεση στήριξή τους, έτσι ώστε να μη σταματήσει ούτε στιγμή η λειτουργία των μονάδων μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε δύναμη στους υπόλοιπους πληγέντες.

Με συλλογικές πράξεις μας βρίσκει η επόμενη μέρα σε θέση να μπορούμε και εμείς να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και να παρέχουμε βοήθεια. Είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τις τοπικές αρχές και έχουμε ήδη ξεκινήσει να τροφοδοτούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου-Μπούρτζι με τα είδη που χρειάζονται, για τη σίτιση των πληγέντων. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα.

Με εκτίμηση
Η οικογένεια Αγγελάκη