Επιτυχής η συμμετοχή της Αγγελακης ΑΕ στην Gulf Food 2019

Επιτυχής η συμμετοχή της Αγγελακης ΑΕ στην Gulf Food 2019

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ παρουσίασε τα προϊόντα της για 1η χρονιά στη Gulf Food 2019, μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον αραβικό κόσμο, που διεξάγεται τα τελευταία 24 χρόνια στο Ντουμπάι.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, μέσα από το περίπτερο της, S1-F17 στο SHEIKH SAEED HALL, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των επισκεπτών με το καινοτόμο προϊόν της «Το Ελαιοπουλάκι».

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την 1η μας συμμετοχή στη GULF FOOD 2019, την έκθεση σταθμό στον κλάδο των Τροφίμων & Ποτών που συνδέει τη Δύση με την Ανατολή. Έγιναν αξιόλογες επαφές με εκπροσώπους από διάφορες Αραβικές χώρες, σε επίπεδο Retail αλλά και Horeca . Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που το Ελαιοπουλάκι μας καταφέρνει να ξεχωρίσει και να τραβήξει την προσοχή των διεθνών επισκεπτών, ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, σε κάθε μια από τις διεθνείς εκθέσεις που παρουσιάζεται. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθειά μας για διείσδυση σε νέες αγορές, αναμένοντας σύντομα, μια από αυτές, να είναι και η αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με το Ελαιοπουλάκι».

Θάνος Αγγελάκης
Διευθύνων Σύμβουλος