Τα κοτόπουλα Αγγελάκης στην Gulf Food 2019

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης στην Gulf Food 2019

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα πλαίσια της εξαγωγικής της δράσης ετοιμάζει τη συμμετοχή της στην Gulf Food 2019, μία από τις σπουδαιότερες Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον αραβικό κόσμο, που διεξάγεται τα τελευταία 24 χρόνια στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Η GULF FOOD 2019, που θα πραγματοποιηθεί 17 εως 21 Φεβρουαρίου 2019 στο Ντουμπάι, θα φιλοξενήσει 5000 εκθέτες από 120 χώρες, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 98.000 επισκέπτες από 193 χώρες.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, μέσα από το περίπτερο της, S1-F17 στο SHEIKH SAEED HALL, φιλοδοξεί να εντυπωσιάσει με το καινοτόμο προϊόν της Το Ελαιοπουλάκι.

Ο κ. Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά:

«Πιστοί στο στόχο μας για εξωστρέφεια, συμμετέχουμε στη GULF FOOD 2019, την έκθεση στον κλάδο των Τροφίμων & Ποτών που συνδέει τη Δύση με την Ανατολή. Η μέχρι τώρα προσπάθεια μας έχει αποδώσει καρπούς. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που η εταιρεία μας μέσα από την συμμετοχή της σε διεθνείς εκθέσεις και την μεθοδική προσπάθεια του τμήματος εξαγωγών έχει κερδίσει την εκτίμηση των διεθνών αγοραστών. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθειά μας για διείσδυση σε niche αγορές, και επέκταση των εξαγωγών μας σε περισσότερες χώρες. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην προώθηση του καινοτόμου μας προϊόντος που δεν είναι άλλο από το Ελαιοπουλάκι, ένα προϊόν εμπνευσμένο από τη Μεσογειακή διατροφή, που επιθυμούμε να συστήσουμε στις αγορές του εξωτερικού».

Θάνος Αγγελάκης
Διευθύνων Σύμβουλος