Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. στην FOOD EXPO 2018

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. στην FOOD EXPO 2018

H εταιρεία ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ θα συμμετέχει στην FOOD EXPO 2018, την έκθεση που για ακόμη μια χρονιά φιλοδοξεί να αναδειχτεί στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η FOOD EXPO 2018, που θα πραγματοποιηθεί 10 εως 12 Μαρτίου 2018 στο Metropolitan Expo, αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 3.500 food traders από μεγάλες αγορές – στόχους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική και Αυστραλία), ενώ στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιήσουν πάνω από 15.000 προγραμματισμένα B2B meetings με τους εκθέτες της.

Τα κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ μέσα από το περίπτερο Α15Β11 του Hall 2, φιλοδοξούν να τραβήξουν τα βλέμματα τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων επισκεπτών.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: “Πιστοί στο ραντεβού μας, συμμετέχουμε στην FOOD EXPO 2018 και σας προσκαλούμε όλους στο περίπτερο μας για να γνωριστούμε από κοντά. Μέσα από την συμμετοχή μας στοχεύουμε, μεταξύ άλλων, στην επέκταση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων, που ήδη πραγματοποιούμε σε περισσότερες από 10 χώρες. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στην καινοτομία του μοναδικού προϊόντος μας που ακούει στο όνομα Ελαιοπουλάκι, ώστε να προβάλλουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και να το προωθήσουμε περαιτέρω τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού”.