Τα κοτόπουλα Αγγελάκης!

Τα κοτόπουλα Αγγελάκης!

Η συμμετοχή της εταιρείας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2018, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.
Το περίπτερο της εταιρείας τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 500 επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η εταιρεία, στα πλαίσια της FOOD EXPO 2018, παρουσίασε νέα προϊόντα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι επισκέπτες της, καθώς και νέες συσκευασίες που στοχεύει να εισάγει στην αγορά το καλοκαίρι. Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών που προσήλθαν στο περίπτερο της εταιρείας από κάθε γωνία της χώρας, ενώ εντυπωσίασαν τους διεθνείς αγοραστές.

Τις εντυπώσεις έκλεψε, για ακόμα μία χρονιά, «Το Ελαιοπουλάκι», καθώς αποτελεί παγκόσμια καινοτομία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για τα νέα προϊόντα και τις καινοτόμες συσκευασίες που θα λανσάρει η εταιρεία το προσεχές διάστημα.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά: «Δώσαμε και φέτος το παρόν στην έκθεση που αποτελεί κορυφαίο εμπορικό γεγονός στο χώρο των τροφίμων. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ποσότητα και την ποιότητα των επαφών που έγιναν στα πλαίσια της FOOD EXPO 2018. Φέτος είχαμε πολλά να πούμε. Μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και να συνομιλήσουμε με αγοραστές από το εξωτερικό. Μέσα από την έκθεση αυτή, φιλοδοξούμε να τοποθετήσουμε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις για την τοποθέτηση τους σε νέες αγορές του εξωτερικού».