Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
6 | 10λεπτά | 45λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
6 | 10λεπτά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
45λεπτά |
Συστατικά
- 1 συσκευασία Aγγελάκης strips
- 500 γρ. ριγκατόνι
- 600 γρ. κόκκινη σάλτσα για ζυμαρικά έτοιμη
- 300 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- λάδι για το τηγάνισμα
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Βράζουμε νερό και μαγειρεύουμε τα ριγκατόνι για 2 λεπτά λιγότερο από ό,τι αναγράφεται στη συσκευασία.
- Στραγγίζουμε και βάζουμε στην άκρη.
- Ζεσταίνουμε αρκετό λάδι σε βαθύ τηγάνι μέχρι να φτάσει τους 180 βαθμούς.
- Τηγανίζουμε τα strips για 2 με 3 λεπτά.
- Τοποθετούμε τα strips σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει το περιττό λάδι.
- Κόβουμε τα strips σε χοντρές λωρίδες.
- Ρίχνουμε την σάλτσα στα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
- Σε βαθύ μεσαίο ταψί απλώνουμε τα μισά ζυμαρικά με τη σάλτσα.
- Προσθέτουμε τα μισά strips και με τη μισή παρμεζάνα και μοτσαρέλα.
- Συνεχίζουμε προσθέτοντας απο πάνω τα υπόλοιπα ζυμαρικά, τα strips και πασπαλίζουμε την υπόλοιπη παρμεζάνα και μοτσαρέλα.
- Καλύπτουμε το ταψί μας με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 για 25 λεπτά περίπου.
- Στη συνέχεια βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 3 με 5 λεπτά.
- Γαρνίρουμε με φρέσκοκομμένο μαϊντανό.
- Σερβίρουμε αμέσως.