7απλή διάκριση για την ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα φετινά Mediterranean Taste Awards

7απλή διάκριση για την ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα φετινά Mediterranean Taste Awards
  • Πλατινένιο βραβείο για το Ελαιοπουλάκι και το χειροποίητο, γεμιστό ρολό κοτόπουλου Αγγελάκης

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά στον κορυφαίο, διεθνή διαγωνισμό Mediterranean Taste Awards 2022, που έχει στόχο να τονίσει τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής και να αναδείξει τα πιο καινοτόμα, εξαιρετικά σε γεύση προϊόντα, και έλαβε πολλαπλές διακρίσεις.

Ειδικότερα, το χειροποίητο, γεμιστό ρολό από φρέσκο φιλέτο στήθος κοτόπουλου ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, το οποίο είναι κατάλληλο και για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη, καθώς και το πατενταρισμένο Ελαιοπουλάκι, το μοναδικό ελληνικό κοτόπουλο που τρέφεται με 100% φυτικές τροφές βασισμένες στο καλαμπόκι και το αγνό ελαιόλαδο, έλαβαν την ανώτατη διάκριση αποσπώντας το πλατινένιο βραβείο. Την ίδια στιγμή, το διαχρονικά αγαπημένο χειροποίητο μπιφτέκι Μυστικές Συνταγές, που ζυμώνεται με τα πιο απλά και αγνά υλικά, σύμφωνα με τη Μυστική Συνταγή της Παναγιώτας Αγγελάκη, κατέκτησε το χρυσό βραβείο.

Οι νέες, παναρισμένες προτάσεις της εταιρείας, οι κοτομπουκιές και τα φιλετίνια από ατόφιο φιλέτο στήθος κοτόπουλου και τα κεφτεδάκια πανέ με κιμά από φρέσκο κοτόπουλο κέρδισαν από ένα ασημένιο βραβείο για την απίθανη γεύση τους και την πολύ τραγανή υφή τους.

Τέλος, το πολυβραβευμένο, χειροποίητο, gluten-free μπιφτέκι κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, διακρίθηκε, επίσης, με ένα ασημένιο βραβείο από την ομάδα των κορυφαίων γευσιγνωστών των Mediterranean Taste Awards, καθώς συνδυάζει τη μοναδική γεύση με τη σταθερή ποιότητα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ.

Ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, σχολίασε σχετικά με τη βράβευση: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς το γεγονός ότι φέτος, που κλείνουμε 60 χρόνια παρουσίας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, λαμβάνουμε μια τόσο σημαντική, διεθνή αναγνώριση για τόσα πολλά προϊόντα μας, τα περισσότερα μάλιστα από τα όποια λανσαρίστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια. Θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και προσήλωση να παράγουμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, πάντα με σεβασμό στην παράδοση, στον άνθρωπο και βέβαια στο περιβάλλον. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά χρόνια.»