Συνταγή: The eaters

Κοντοσούβλια
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κοντοσουβλια κοτόπουλο
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
6 35 λεπτά 20 - 25 λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
6 35 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
20 - 25 λεπτά
Οδηγίες
  1. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και ανακατεύετε καλά.
  2. Kόβετε τις πιπεριές σε μεγάλα κομμάτια. Μεταφέρετε τα λαχανικά στο μπολ με τη μαρινάδα. Κόβετε το κρεμμύδι στη μέση ξεχωρίζετε και κρατάτε τα μεγάλα φύλλα του.
  3. Κόβετε το κοτόπουλο σε κομμάτια και τα μεταφέρετε στο μπολ με τη μαρινάδα. Ανακατεύετε με τα χέρια σας. Καλύπτετε το μπολ με μεμβράνη και το μεταφέρετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  4. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220-240°C στον αέρα.
  5. Καρφώνετε εναλλάξ σε ανοξείδωτες σούβλες τα κομμάτια από το κοτόπουλο και τα λαχανικά. Τοποθετείτε μια σχάρα σε ένα ταψί και ακουμπάτε πάνω τις σούβλες. Απλώνετε τη μαρινάδα - που περίσσεψε στο μπολ - στις σούβλες. Ψήνετε στον φούρνο για 20 με 25 λεπτά και ανά διαστήματα γυρνάτε τις σούβλες για να ψηθούν καλά από όλες τις μεριές.
  6. Σερβίρετε το κοντοσούβλι με τηγανητές πατάτες, τζατζίκι, και ψημένες πίτες για σουβλάκι