Συνταγή: mamaknows
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
3 | 10λετπά | 30λεπτά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
3 | 10λετπά |
Χρόνος Μαγειρέματος |
30λεπτά |
Συστατικά
- 1 πακέτο στήθος ελαιοπουλάκι
- Λίγο ελαιόλαδο
- ¼ κούπας ξύδι Balsamico
- 1 σκελίδα σκόρδο
- ½ κιλό ντοματίνια
- 2 κ.σ. φρέσκο βασιλικό
- 1 φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε ροδέλες
- Αλάτι-Πιπέρι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο (σε μέτρια προς δυνατή φωτιά) και τα ψήνουμε για 2-3 λεπτά και από τις 2 πλευρές.
- Καπακώνουμε το τηγάνι και τα αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για άλλα 8-10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα τα αποσύρουμε από το τηγάνι.
- Ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι που ψήσαμε τα κοτόπουλα το balsamico και το σκόρδο και τα αφή-νουμε για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια, καπακώνουμε το τηγάνι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10 λεπτά.
- Επαναφέρουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και προσθέτουμε το βασιλικό ρίχνοντας τη σάλτσα με ένα κουτάλι επάνω στα φιλέτα.
- Τοποθετούμε 1 κομμάτι μοτσαρέλα επάνω σε κάθε στήθος, καπακώνουμε το τηγάνι και τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά να λιώσει η μοτσαρέλα.