Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου

Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Αυγοφέτες με τυρί και τοματίνια μαζί με chicken strips πανέ σε lunch box
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
2 10´ 20-22´
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
2 10´
Χρόνος Μαγειρέματος
20-22´
Οδηγίες
  1. Απλώνετε τα chicken strips πανέ σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 20-22 λεπτά.
  2. Όση ώρα ψήνονται τα chicken strips, σε ένα βαθύ πιάτο τοποθετείτε τα αυγά μαζί την κρέμα γάλακτος, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε πολύ καλά.
  3. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  4. Στην συνέχεια βουτάτε στο αυγό μία-μία τις φέτες του ψωμιού μέχρι να απορροφήσουν από το μείγμα αυγού και κρέμας και μετά τις στραγγίζετε ελαφρώς για να τις ψήσετε.
  5. Ψήνετε τις αυγόφετες μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις 2 μεριές και όταν είναι έτοιμες τις αποσύρετε από το τηγάνι και τις τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής.
  6. Μοιράζετε ισομερώς στις αυγόφετες τα υλικά ξεκινώντας από τις φέτες gouda, από πάνω τα τοματίνια κομμένα σε τέταρτα και τέλος τα chicken strips.