Σεφ: Αλέξανδρος Παπανδρέου
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
2 | 10´ | 20-22´ |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
2 | 10´ |
Χρόνος Μαγειρέματος |
20-22´ |
Συστατικά
- 3 αυγά μεσαία
- 3 κουταλιές κρέμα γάλακτος
- 4 φέτες χωριάτικο προζυμένιο ψωμί
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 4 φέτες gouda
- 10 τοματίνια κομμένα στα 4
- 1 συσκευασία chicken strips πανέ Αγγελάκης
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Απλώνετε τα chicken strips πανέ σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C, στον αέρα, για 20-22 λεπτά.
- Όση ώρα ψήνονται τα chicken strips, σε ένα βαθύ πιάτο τοποθετείτε τα αυγά μαζί την κρέμα γάλακτος, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε πολύ καλά.
- Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
- Στην συνέχεια βουτάτε στο αυγό μία-μία τις φέτες του ψωμιού μέχρι να απορροφήσουν από το μείγμα αυγού και κρέμας και μετά τις στραγγίζετε ελαφρώς για να τις ψήσετε.
- Ψήνετε τις αυγόφετες μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις 2 μεριές και όταν είναι έτοιμες τις αποσύρετε από το τηγάνι και τις τοποθετείτε πάνω σε ένα ξύλο κοπής.
- Μοιράζετε ισομερώς στις αυγόφετες τα υλικά ξεκινώντας από τις φέτες gouda, από πάνω τα τοματίνια κομμένα σε τέταρτα και τέλος τα chicken strips.