Συνταγή: The eaters

Τάρτα με Κοτόπουλο, πράσο και γραβιέρα
Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Τάρτα με Κοτόπουλο, πράσο και γραβιέρα
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
6 15 λεπτά 45-50 λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
6 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
45-50 λεπτά
Οδηγίες
  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180. Απλώνετε το φύλλο για τάρτα σε ταρτιέρα 24 εκ και την τρυπάτε με πιρούνι
  2. Απλώνετε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνετε κεραμικά φασόλια για ψήσιμο (ή εναλλακτικά με ρύζι ή ξερά φασόλια ) και ψήνετε για 20 λεπτά.
  3. Αφαιρείτε το χαρτί και τα κεραμικά φασόλια και επιστρέφετε στο φούρνο για άλλα 5 λεπτά, μέχρι η ζύμη σας πάρει ένα ωραίο χρώμα
  4. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
  5. Σωτάρετε τα πράσα και τα φύλλα από το θυμάρι για 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
  6. Απλώνετε στη βάση της τάρτας τη μουστάρδα και στη συνέχεια το μείγμα με τα πράσα και το θυμάρι.
  7. Τέλος προσθέτετε το ψημένο κοτόπουλο
  8. Σε ένα άλλο μπολ, ανακατεύτε μαζί τα αυγά, τη κρέμα γάλακτος και τη γραβιέρα.
  9. Ρίχνετε το μείγμα με τα αυγά στην τάρτα και αλατοπιπερώνετε.
  10. Ψήνετε την τάρτα για 25-30 λεπτά μέχρι πάρει χρυσαφί χρώμα.