Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 30λετπά |
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
4 | 30λετπά |
Συστατικά
- 600 γρ φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- 600 γρ δισκάκι φιλέτο μπούτι κοτόπουλου Αγγελάκη ή φιλέτο στήθος ή κοτόπουλο όχι και τα δύο
- 3 καρότα
- 3 κολοκυθάκια
- 200 γρ μανιτάρια αγρού ή πορτομπέλο
- 200 γρ μπρόκολο
- 1 Σκελίδα σκόρδου
- 1 πιπεριά καυτερή
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- 2 κ.σ. corn flour
- 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 150 γρ oyster sauce
- ελαιόλαδο
- σησαμέλαιο
- σουσάμι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Ετοιμάζουμε μια μαρινάδα με σκόρδο, καυτερή πιπεριά, καστανή ζάχαρη, ελαιόλαδο και corn flour
- Μαρινάρουμε το κοτόπουλό μας κομμένο σε μπαστουνάκια.
- Παράλληλα, βράζουμε τα Linguine για 10’ και κόβουμε όλα τα λαχανικά μας σε μικρά μπαστουνάκια ή σε κυβάκια.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα και προσθέτουμε τα λαχανικά.
- Τα σοτάρουμε μέχρι να μαραθούν ελαφρώς και σβήνουμε με κρασί.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε την oyster sauce, σκεπάζουμε με καπάκι και μαγειρεύουμε για 15’.
- Τέλος, προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η συνταγή μας.
- Σερβίρουμε σε μπολ με λίγο σουσάμι και φρέσκο κρεμμυδάκι. Εναλλακτικά, μπορούμε να δουλέψουμε και noodles αυγού.