Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

You are here: Home / Προϊόντα / Ελαιοπουλάκι / Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

 

 

 

Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

 

Φιλέτο Στήθος Κοτόπουλου Ελαιοπουλάκι

 

Το στήθος από το Ελαιοπουλάκι χωρίς κόκκαλο και δέρμα.

Άπαχο αλλά ταυτόχρονα ζουμερό και νόστιμο γιατί είναι Ελαιοπουλάκι.

Έχει τραφεί με 100% φυτικές τροφές βιταμίνες & ιχνοστοιχεία εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% ελαιόλαδο

Πηγή Σεληνίου

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Το πιο χαμηλό σε λιπαρά μέρος του κοτόπουλου.
  • Το πιο ζουμερό, τρυφερό και νόστιμο φιλέτο στήθος, χάρις την διατροφή του με Ελαιόλαδο και καλαμπόκι.
  • Ιδανικό για άτομα που ακολουθούν ειδική διατροφή που προβλέπει αυξημένες πρωτεΐνες με χαμηλά λιπαρά.
  • Ιδανικό για την διατροφή των παιδιών.
  • Διαφοροποιημένο προφίλ λιπαρών οξέων πλούσια σε Ω9 λιπαρά.
  • Η διαδικασία παραγωγής του προϊόντος προστατεύεται από Δίπλωμα Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Διαθρεπτικά Στοιχεία

Ενέργεια 140kcal/440kj
Πρωτεϊνες 22.1g
Υδατάνθρακες <0.5g
εκ των οποίων σάκχαρα <0.2g
Λιπαρά 1.5g
εκ των οποίων κορεσμένα 0.6g
Αλάτι 0.14g
Σελήνιο 30μg= 55% Δ.Τ.Α
* Διατροφική δήλωση, ανά 100 gr

Καταναλώνοντας μόλις 100γρ Φιλέτο Στήθος Ελαιοπουλάκι, μπορούμε να καλύψουμε περισσότερο από το 35% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας σεληνίου για τον οργανισμό μας και συμβάλουμε:

  • Στην σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας
  • Στην σωστή λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα
  • Στην πρόληψη της οξείδωσης των κυττάρων (αντιοξειδωτική δράση)
  • Στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών και των νυχιών

«Το Ελαιοπουλάκι» έλαβε Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Αστέρων στη διοργάνωση του INTERNATIONAL TASTE INSTITUTE 2023 που διεξήχθη στις Βρυξέλλες.

Ήδη Βραβευμένο

Monde Selection Gold Award
Superior Taste Award 2019
Monde Selection Gold Award
Monde Selection Gold Award
silver healthy diet awards
Best Healthy Food Product Special Meal Products SILVER
bronze healthy diet award
Best Healthy Food Product Special Meal Products BRONZE

Προτεινόμενος Χρόνος Ψησίματος

40′ / 180˚C (προθερμασμένος φούρνος για 15′ στους 200˚C).

Συντήρηση:

Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντήρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.

Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.

Πάνω στη Συσκευασία θα βρείτε

  • Ονομασία Προϊόντος
  • Κωδικός Έγκρισης Εγκατάστασης
  • Ένδειξη «έχει τραφεί με 100% Φυτικές Τροφές, Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία εκ των οποίων 55% καλαμπόκι και 2% Ελαιόλαδο» με Αριθμό Πιστοποίησης Agrocert
  • Ημερομηνία Σφαγής
  • Ημερομηνία Λήξης
  • Βάρος Συσκευασίας
  • BARCODE

Συνταγές

Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες και φέτα
Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο κοκκινιστό με χυλοπίτες και φέτα
Αυγοφέτες με τυρί και τοματίνια μαζί με chicken strips πανέ σε lunch box
Muffins με κοτόπουλο και καλαμπόκι
Γεμιστά με φιλέτο στήθος κοτόπουλο, ρύζι και λαχανικά