Τηγανιτό Ρύζι με Κοτόπουλο και Teriyaki Sauce
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 30λετπά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 30λετπά
Οδηγίες
  1. Βράζουμε το ρύζι μας για 12’ και το αφήνουμε σε ένα μπολ.
  2. Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και όλα μας τα λαχανικά σε μικρά κυβάκια ή σε φέτες.
  3. Σε αντικολλητικό τηγάνι ή wok προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λίγο σησαμέλαιο. Τοποθετούμε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.
  4. Προσθέτουμε τα λαχανικά μας και τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαραθούν ελαφρώς. Προσθέτουμε την teriyaki sauce και σβήνουμε με το λευκό κρασί.
  5. Αφήνουμε το κοτόπουλο να πάρει μία βράση για περίπου 15’.
  6. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το ρύζι μπασμάτι και τα κάσιους και ανακατεύουμε.
  7. Σερβίρουμε σε βαθιά πιάτα και γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι και λίγο σουσάμι.