Σπιτικό burger με φιλέτο κοτόπουλο ψημένο με μουστάρδα, πάπρικα και μέλι
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 40λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
30λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 40λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
30λεπτά
Συστατικά
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ για την μαριναδα:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ για την ΣΟΣ
Οδηγίες
  1. Σοτάρουμε τα στήθοι κοτόπουλο σε ένα τηγανάκι με λίγο ελαιόλαδο και τα αλείφουμε με την μαρινάδα
  2. Τα κόβουμε στη μέση και συνεχίζουμε το ψήσιμο και από τις δύο πλευρές.
  3. Παίρνουμε τα ψωμάκια τα ανοίγουμε και περνάμε την σος μαγιονέζας. Στρώνουμε το μαρούλι, το τυρί, το στήθος κοτόπουλο, την τομάτα και κλείνουμε με το ψωμάκι.
  4. Πλένουμε καλά τις πατάτες με την φλούδα τους. Κόβουμε κυδωνατες αλλά όχι πολύ χοντρές σε μέγεθος.
  5. Ρίχνουμε αλάτι.,ρίγανη και λίγο φρέσκο παρθένο ελαιόλαδο.
  6. Ψήνουμε για 20 λεπτά στο air fryer.
  7. Σερβίρουμε δίπλα στα burgers.