Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζετε τη σάλτσα ντομάτας, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τη σκόνη σκόρδο, τις ελιές, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.
Αλατοπιπερώνετε καλά τα ρολάκια, τα βάζετε μέσα στη σάλτσα και σκορπίζετε το θυμάρι.
Σκεπάζετε το σκεύος πρώτα με αντικολλητικό χαρτί και κατόπιν με αλουμινόχαρτο.
Βάζετε το σκεύος στο φούρνο και τα αφήνετε να ψηθούν για 1 ώρα και 10 λεπτά.
Βγάζετε το σκεύος από το φούρνο, γυρίζετε τη θερμοκρασία στο γκριλ, αφαιρείτε το χαρτί και το αλουμινόχαρτο και επαναφέρετε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά τα ρολάκια.
Σερβίρετε τα ρολάκια κομμένα σε φέτες. Στολίζετε με την πλούσια σάλτσα και με καβουρδισμένες φέτες ψωμιού, πασπαλισμένες με θαλασσινό αλάτι και ξερό θυμάρι.