Μουλιάζετε τις φακές σε νερό για 3-4 ώρες. Τις στραγγίζετε και τις ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με 240 ml νερό, 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, 2 ½ κουταλάκια γλυκού ρίγανη και 1 κουταλάκι γλυκού αλάτι.
Τα αλέθετε να γίνουν πολτός και με αυτόν φτιάχνετε δίσκους διαμέτρου 15 εκ περίπου πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί. Με τη ράχη του κουταλιού απλώνετε καλά το μείγμα για να γίνει λεπτή η στρώση και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στον αέρα για 7 λεπτά περίπου, μόλις στερεοποιηθούν είναι έτοιμα.
Συνεχίζετε όμοια με όλο το μείγμα. Όταν ολοκληρωθούν ανοίγετε μια συσκευασία Φιλετίνια Kοτόπουλου – Strips ΑΓΓΕΛΑΚΗ, τα βάζετε στο ταψί και τα ψήνετε στους 180°C, στον αέρα για 20-22 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν.
Ανοίγετε ένα-ένα τα wrap και τα γεμίζετε με 1 φύλλο μαρούλι, από πάνω απλώνετε 1,5 κουταλιά σούπας cottage cheese, 1-2 Φιλετίνια Kοτόπουλου – Strips ΑΓΓΕΛΑΚΗ, αλείφετε λίγη μαγιονέζα, τυλίγετε και είναι έτοιμα!
Μπορείτε να τα σερβίρετε με extra ψημένα φιλετίνια ή κάποια σάλτσα ή σαλάτα.