Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά προσθέτετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Σοτάρετε τις μπουκιές μπούτι κοτόπουλο για 3-4 λεπτά, να πάρουν καλό χρώμα από παντού, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο το αποσύρετε από το τηγάνι σε ένα μεγάλο μπολ, αφήνοντας τα λιπαρά του μέσα στο τηγάνι, το οποίο ξαναβάζετε σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο.