Τοποθετουμε τα μπιφτέκια σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα και προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά – 25 λεπτά (αναλόγως τον φούρνο).
Ψιλοκοβουμε τα λαχανικά μας σε καρε και τοποθετούμε σε ένα βαθύ μπολ. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ελαιόλαδο και τον χυμό από το λεμόνι.
Όταν τα μπιφτέκια είναι έτοιμα σερβίρουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε από πάνω τα λαχανικά μας Τρίβουμε λίγο φέτα και συνοδεύουμε με μια πίτα κομμένη στα τέσσερα.