Κόβετε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μακριά μπαστούνια. Σωτάρετε το κοτόπουλο σε βαθύ αντικολητικό τηγάνι στο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε. Μόλις τα μπαστουνάκια κοτόπουλου πάρουν χρώμα απο όλες τις πλευρές τα πασπαλίζετε με το ρυζάλευρο και τη μαύρη ζάχαρη. Ντεγκλασάρετε με το χυμό ανανά, ανακατεύετε καλά, στη συνέχεια προσθέτετε το ξύδι ρυζιού και τη κέτσαπ. Αφήνετε το φαγητό να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά .