Σεφ: Ντίνα Νικολάου

Ψήφοι: 0
Βαθμολογία: 0
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Κοτόπουλο με πιπεριές, ανανά και κάσιους
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4 10´ 25´-30´
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
4 10´
Χρόνος Μαγειρέματος
25´-30´
Οδηγίες
  1. Βάζετε τα φιλέτα σε ένα ξύλο κοπής και τα κόβετε σε μέτριους κύβους. Τα μεταφέρετε σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνετε και πασπαλίζετε με το κορν φλάουρ. Ανακατεύετε καλά και τα αφήνετε στην άκρη.
  2. Βάζετε το ελαιόλαδο σε ένα γουόκ να ζεσταθεί. Ρίχνετε το κοτόπουλο και το σοτάρετε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας με μια ξύλινη σπάτουλα μέχρι το κοτόπουλο να ροδίσει (περίπου 5-6 λεπτά).
  3. Ρίχνετε στο γουόκ το κρεμμύδι και τον πελτέ και τα καβουρδίζετε για 2 λεπτά ανακατεύοντας.
  4. Προσθέτετε το σκόρδο, το τζίντζερ και τις πιπεριές και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 3 λεπτά ακόμη. Ρίχνετε τον ψιλοκομμένο ανανά και 1 φλιτζάνι νερό, ανακατεύετε και αφήνετε να μαγειρευτούν για 15 λεπτά. Προσθέτετε τη σάλτσα σόγια, ανακατεύετε και αφήνω το φαγητό να βράσει για 5 λεπτά ακόμη.
  5. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα κάσιους. Σερβίρετε με ρύζι μπασμάντι και ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό.