Κοτόπιτα χωριάτικη με φιλέτο μπούτι Ελαιοπουλάκι και τραχανά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
8(αναλόγως ταψιού) 40λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
40 – 45λεπτά
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
8(αναλόγως ταψιού) 40λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος
40 – 45λεπτά
Συστατικά
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε πρώτα την πιπεριά κι έπειτα το κρεμμύδι.
  2. Στην συνέχεια τσιγαρίζουμε τα κομματάκια το φιλέτο μπούτι κι αφού τσιγαριστούν καλά τα σβήνουμε με το κρασί.
  3. Προσθέτουμε την μουστάρδα κι όλα τα υπόλοιπα μπαχαρικά (τελευταίο το μέλι) και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να δέσουν!!!
  4. Τα αφήνουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία.
  5. Έπειτα παίρνουμε ένα ταψί και ρίχνουμε λίγο λαδάκι, στην συνέχεια βάζουμε 3 φύλλα μαζί ( όπως θέλει ο καθένας ) και βάζουμε μία στρώση τυρί γκούντα και κεφαλογραβιέρα τριμμένη.
  6. Έπειτα ρίχνουμε τη γέμιση που έχουμε στην κατσαρόλα και πασπαλίζουμε από πάνω τον τραχανά.
  7. Σκεπάζουμε με άλλα 3 φύλλα.
  8. Αλείφουμε από πάνω τα φύλλα με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με λίγο νερό για να γίνει το φύλλο τραγανό.
  9. Ψήνουμε περίπου στα 40’ – 45’ στους 180 βαθμούς.