Συστατικά
- 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου Αγγελάκη
- 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 1/2 ποτήρια νερό
- φρυγανιά τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
|
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε τις φτερούγες και αφαιρούμε το τελευταίο από τα τρία μέρη τους. Τις νεροβράζουμε με λίγο αλάτι, για 15΄ λεπτά και τις στραγγίζουμε. Ετοιμάζουμε κουρκούτι με το αλεύρι και το νερό και του βάζουμε και λίγο αλάτι (ή προαιρετικά τυρί τριμμένο). Τις αλατοπιπερώνουμε, τις βουτάμε στο κουρκούτι και έπειτα στη φρυγανιά και τις τηγανίζουμε σε κατσαρολάκι με αρκετό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Καλή σας όρεξη !!!
Μοιραστείτε τη συνταγή
Leave a Reply
You must be logged in to post a comment.