Επικές κοτομπουκιές σαν ποπκόρν
Χρόνος Προετοιμασίας
15λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος Παθητική Ώρα
20λεπτά 30λεπτά
Χρόνος Προετοιμασίας
15λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος Παθητική Ώρα
20λεπτά 30λεπτά
Οδηγίες
  1. Απλώνουμε το panko σε ενα πλατύ ισιο ταψι.
  2. Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά κομμάτια.
  3. Τα ρίχνουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το αλάτι, το μαύρο και το κόκκινο πιπέρι, την πάπρικα, το σκόρδο, το αλεύρι, και το κορνφλαουρ.
  4. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να καλυφθεί το κοτόπουλο με το μείγμα μας.
  5. Περνάμε το κάθε κομμάτι κοτόπουλο από το μπολ με τα ασπράδια αβγών.
  6. Στραγγίζουμε το αβγό και το κυλάμε στο ταψί με το πανκο.
  7. Συνεχίζουμε την διαδικασία για όλα τα κομμάτια κοτόπουλο.
  8. Αφήνουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο το ταψί.
  9. Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα το αραβοσιτέλαιο (μέχρι να πιάσουμε τους 160°C μετρώντας με ενα θερμόμετρο).
  10. Τηγανίζουμε σε μικρές δόσεις με προσοχή για δυο με τρία λεπτά μέχρι να χρυσίσουν.
  11. Αφήνουμε να στραγγίξουν το λάδι σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
  12. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουμε με το κοτόπουλο.
  13. Σερβίρουμε αμέσως μαζί με τηγανητές πατάτες και με hot sauce για βουτιές στο πλαϊ.