Ψήφοι: 1
Βαθμολογία: 1
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Brioche (burger) με σνίτσελ ελαιοπουλάκι και spicy coleslaw salata
Brioche (burger) με σνίτσελ ελαιοπουλάκι και spicy coleslaw salata
Ψήφοι: 1
Βαθμολογία: 1
You:
Βαθμολογήστε αυτή τη συνταγή!
Print Recipe
Συστατικά
Μερίδες
Συστατικά
Μερίδες
Οδηγίες
  1. Χωρίζουμε το ελαιοπουλάκι σε 6 φέτες το αλατοπιπερώνουμε και ξεκινάμε να το πανάρουμε με κορν φλάουρ, μετά το αυγό και τέλος από την φρυγανιά πασπαλίζουμε. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το ψήνουμε στον φούρνο για 25 με 30 λεπτά στους 190 βαθμούς.
  2. Παράλληλα με την βοήθεια ενός μαντολίνου ψιλοκόβουμε το κόκκινο λάχανο και το λευκό, τρίβουμε το καρότο και προσθέτουμε το γιαούρτι την sriracha, την μαγιονέζα και τον χυμό από τα δύο λεμόνια μέσα σε μια μπασίνα και ανακατεύουμε καλά.
  3. Προσθέτουμε μέσα στα ψωμάκια πρώτα το φύλλο μαρουλιού το παναρισμένο φιλέτο την ντομάτα και τέλος την σαλάτα coleslaw.
Recipe Notes

Μπορείτε άμα θέλετε να ψήσετε σκέτα τα φιλετάκια μαρινάροντας μόνο με αλάτι πιπέρι, λίγη σόγια και Ελαιόλαδο.

Share this Recipe