Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις λιαστές τομάτες σε μπαστουνάκια ψιλοκόβετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Τοποθετείτε μία μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην πάρουν χρώμα.
Προσθέτετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, μαζί με τις λιαστές τομάτες, τον πελτέ τομάτας και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά.
Προσθέτετε τον αρακά, τις τομάτες κονκασέ, τον ζωμό λαχανικών, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Μόλις πάρει μία βράση, προσθέτετε τα μπιφτέκια, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε τον αρακά με τα μπιφτέκια να σιγομαγειρευτούν για 25-30 λεπτά.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, το αποσύρετε από την φωτιά, προσθέτετε τον ψιλοκομμένο άνηθο μαζί με τον μαϊντανό και ανακατεύετε μία τελευταία φορά.
Σερβίρετε τον αρακά με τα μπιφτέκια σε ατομικά πιάτα με την φέτα χοντροσπασμένη από πάνω.