Κεφτεδάκι Πανέ
Κεφτεδάκι Πανέ
Χειροποίητο κεφτεδάκι με κιμά από φρέσκο κοτόπουλο παναρισμένο, για μια μοναδική γευστική εμπειρία .
Χρήσιμες Πληροφορίες
✓ Κιμάς από φρέσκο κοτόπουλο Αγγελάκης,
✓ Συνοδευόμενο από ήπια μυρωδικά και μπαχαρικά
✓ Παναρισμένο με τραγανή φρυγανιά
✓ Συσκευάζεται σε προστατευτική ατμόσφαιρα για να διατηρείτε αναλλοίωτη η φρεσκάδα του για περισσότερες μέρες
✓ Ο συνδυασμός των υφών, τραγανό εξωτερικά και ζουμερό εσωτερικά, δίνει ένα αποτέλεσμα που θα κατακτήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.
✓ Συνδυάστε το με ένα ελαφρύ ντιπ γιαουρτιού, με sandwich ή σαν πλήρες γεύμα συνοδεύοντάς τα με πατάτες ή ρύζι.
Διακρίσεις
Superior Taste Award 2021 Mediterranean Taste Awards Silver
Ενέργεια | 1083kJ/260kcal |
---|---|
Λιπαρά | 15,8 g |
εκ των οποίων κορεσμένα | 3,9g |
Υδατάνθρακες | 14,3g |
εκ των οποίων σάκχαρα | 2,7g |
Εδώδιμες ίνες | 0,9g |
Πρωτεϊνες | 14,6g |
Αλάτι | 1,4g |
* Διατροφική δήλωση, ανά 100 gr |
Προτεινόμενος Χρόνος Ψησίματος
Σε προθερμασμένο φούρνο για 20-22 λεπτά στους 180°C. Σε τηγάνι ή φριτέζα για 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Προσαρμόζεται ο χρόνος ψησίματος ανάλογα με την οικιακή συσκευή
Συντήρηση:
Τα προϊόντα μπορούν να διατηρηθούν σε θερμοκρασία 0-4˚C μέχρι την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποθηκεύσετε το προϊόν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάψυξη. Όταν επιθυμείτε να το καταναλώσετε, αποψύξτε το ομαλά, τοποθετώντας το σε θερμοκρασία συντήρησης για τουλάχιστον 24 ωρες. Μετά την απόψυξη μην το ξανακαταψύξετε.
Προσοχή: Για να διατηρηθεί ασφαλές το προϊόν στην κατάψυξη για 1 μήνα θα πρέπει να το αποθηκεύσετε το αργότερο 3 μέρες από την παραγωγή του.